Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"

 

Voorjaarsdagen bij Groencentrum de Batterijen! Op 30 en 31 maart!

 

Deze dagen zullen volop in het teken staan van de inrichting van uw tuin. Er zullen allerlei activiteiten zijn voor jong en oud, zoals een wilgentenen vlechter, Groei en Bloei, een specialist van DCM(alleen op 31 maart) die u het beste bemestingsadvies kan geven voor uw tuin enz. enz. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals oudhollandse spelen , paaseieren zoeken enz. U kunt ook met een schets van uw tuin komen en dan zitten onze tuinontwerpers voor u klaar om u een uitstekend advies te geven en te helpen bij de inrichting van uw tuin.

Wij zijn boomkwekerij en groencentrum “de Batterijen” en fruitbomen specialist uit Ochten. We leveren al vele jaren tot volle tevredenheid een groot assortiment fruitbomen en breed scala groenproducten zoals vaste planten, rozen, heesters, sierbomen, coniferen, bos- en haagplantsoen, fruitbomen, leibomen en dakbomen. Dit leveren wij aan fruittelers, tuincentra, hovenier, overheid, landschapsbeheer, particulieren en dergelijke. Onze producten, zoals appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen worden op een duurzame manier gekweekt. Wij leveren de meest moderne rassen, maar zeker ook de nostalgische, historische fruitrassen. Enkele voorbeelden van de fruitsoorten die wij leveren zijn Elstar, Goudreinette, Conference, Gieser Wildeman, Opal, Victoria, Dubbele Meikers en Kordia. Bestel uw fruitbomen bij ons on-line of bezoek ons groencentrum in Ochten.

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot één van Nederlands grootste kwekerijen, vooral op het gebied van fruitbomen. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van een tijdige levering en een fruitboom of plant van topkwaliteit. Wij zijn milieukeur gecertificeerd en kunnen u dan ook duurzaam gekweekte fruitbomen aanbieden.