Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"


Wij zijn boomkwekerij en groencentrum “de Batterijen” en fruitbomen specialist uit Ochten. We leveren al vele jaren tot volle tevredenheid een groot assortiment fruitbomen en breed scala groenproducten zoals vaste planten, rozen, heesters, sierbomen, coniferen, bos- en haagplantsoen, fruitbomen, leibomen en dakbomen. Dit leveren wij aan fruittelers, tuincentra, hovenier, overheid,
landschapsbeheer, particulieren en dergelijke. Onze producten, zoals appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen worden op een duurzame manier gekweekt. Wij leveren de meest moderne rassen, maar zeker ook de nostalgische, historische fruitrassen. Enkele voorbeelden van de fruitsoorten die wij leveren zijn Elstar, Goudreinette, Conference, Gieser Wildeman, Opal, Victoria, Dubbele Meikers en Kordia. Bestel uw fruitbomen bij ons on-line of bezoek ons groencentrum in Ochten.

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot één van Nederlands grootste kwekerijen, vooral op het gebied van fruitbomen. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van een tijdige levering en een fruitboom of plant van topkwaliteit. Wij zijn milieukeur gecertificeerd en kunnen u dan ook duurzaam gekweekte fruitbomen aanbieden.
 

 

Workshop ‘Hoe plant ik mijn tuin in?’                                             

 

Wilt u zelf uw tuin inplanten, maar geen idee waar op te letten? Volg de workshop ‘Hoe plant ik mijn tuin in’ op 21 of 28 februari aanstaande. Professionele workshops waarvan de opbrengst volledig naar Duchenne Heroes gaat.

 

De workshops worden georganiseerd door Kuus Totaal Tuinen in samenwerking met groencentrum ‘De Batterijen’.  In één avond, die duurt van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur, leert u alles over voorbereiding, plantkeuze, hoogte-opbouw, seizoens-bloei en het combineren van planten. Belangrijke factoren die het tuinplezier het jaar door bepalen!
 

Een workshop kost inclusief een kop koffie € 50,- per deelnemer. Aan het einde van de avond ontvangt  u ook nog eens een waardecoupon, die 10 % korting geeft op de aankoop van tuinplanten bij groencentrum ‘de Batterijen’ in Ochten. Mocht u niet zelf deel willen nemen? Deze workshop is een perfect cadeau voor familie, vrienden en bekenden. 

Heel belangrijk:
de opbrengst van beide workshops komt geheel ten goede aan het ontwikkelen van een medicijn, tegen de spierziekte van Duchenne.
 

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich inschrijven? Kijk voor meer  info op www.bloemenvoorduchenne.nl

 

Data: 21 of 28 februari 
Locatie: Groencentrum De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten. 
Inschrijven kunt u ook door een e-mail te sturen naar: info@totaaltuinen.nl.