Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"

Onze seizoensluiting komt er weer aan. Daarom hebben wij korting op alle vaste planten en heesters. 
                                                
50 % korting

Kortingen zijn niet geldig voor bestellingen, reserveringen, potgronden, meststoffen en andere plantbenodigdheden. 

Let op... door het droge weer van de afgelopen dagen is er veel beregend en daardoor veel voedingstoffen uit de grond of potten gespoeld, vergeet dus niet uw gazon, borders en potten te bemesten. Zie onze webshop meststoffen !

Vernieuwde openingstijden, w
ij zijn open tot 30 juni 2017

Wij zijn boomkwekerij en groencentrum “de Batterijen” en fruitbomen specialist uit Ochten. We leveren al vele jaren tot volle tevredenheid een groot assortiment fruitbomen en breed scala groenproducten zoals vaste planten, rozen, heesters, sierbomen, coniferen, bos- en haagplantsoen, fruitbomen, leibomen en dakbomen. Dit leveren wij aan fruittelers, tuincentra, hovenier, overheid,
landschapsbeheer, particulieren en dergelijke. Onze producten, zoals appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen worden op een duurzame manier gekweekt. Wij leveren de meest moderne rassen, maar zeker ook de nostalgische, historische fruitrassen zoals, Elstar, Goudreinette, Conference, Gieser Wildeman, Opal, Victoria, Dubbele Meikers en Kordia. Bestel uw fruitbomen bij ons on-line of bezoek ons groencentrum in Ochten.

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot één van Nederlands grootste kwekerijen, vooral op het gebied van fruitbomen. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van een tijdige levering en een fruitboom of plant van topkwaliteit. Wij zijn milieukeur gecertificeerd en kunnen u dan ook duurzaam gekweekte fruitbomen aanbieden.