Malus domestica 'Bloemeezoet'

Latijnse naam

Malus domestica 'Bloemeezoet'

Nederlandse naam

Zoete appel 'Bloemeezoet'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Bloemeezoet' is een zoete appel    Rijptijd: September / oktober Bloeitijd: april/mei Produktiviteit van de bloemeezoet is goed.                             Standplaats: zon Uiterlijk: klein rond geblost. De Bloemeezoet is een goede kook appel, die redelijk te bewaren is. saprijke zoete appel heerlijk om te drogen e.d. Goede bestuiver voor de meeste rassen. en weinig gevoelig voor ziektes

Malus domestica 'Bloemeezoet wordt bestoven door:

Malus domestica 'Brabant Bellefleur'
Malus domestica 'sterappel'

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten