Malus domestica 'Brabantse Bellefleur'

Latijnse naam

Malus domestica 'Brabantse Bellefleur'

Nederlandse naam

Handappel 'Brabantse Bellefleur'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Brabantse Bellefleur' is een handappel    Rijptijd: eind September Bloeitijd: april/mei Produktiviteit: redelijk/goed                             Standplaats: zon halfschaduw Uiterlijk: mooi donker rood Weinig gevoelig voor ziektes Malus domestica 'Brabantse Bellefleur' is een goede bestuiver voor vele rassen

Malus domestica 'Brabant Bellefleur' wordt bestoven door:

Malus domestica 'Sterappel'
Malus domestica 'Dubbele zoete aagd'
Malus domestica 'Zoete ermgaard'

 

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten