Malus domestica 'Decosta'

Latijnse naam

Malus domestica 'Decosta'

Nederlandse naam

Jonagold mutant 'Decosta'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Decosta'  De 'Decosta' is een handappel (Jonagold mutant)    Rijptijd: eind September Bloeitijd: middentijds Produktiviteit: goed en regelmatig                             Standplaats: zon halfschaduw Uiterlijk: t donkerrode appel is tamelijk groot en ovaal Weinig gevoelig voor ziektes Malus domestica 'Decosta' is niet zelfbestuivend  

Malus d. Decosta wordt bestoven door:

Malus d. Benoni
Malus d. Discovery
Malus d. Elstar
Malus d. Gloster
Malus d. James Grieve
Malus d. Jonathan
Malus d. Laxton Superbe
Malus d. Lombarts Calville
Malus d. Melrose
Malus d. Odin
Malus d. Zoete Oranje

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten