Malus domestica 'Delcorf'

Latijnse naam

Malus domestica 'Delcorf'

Nederlandse naam

handappel 'Delcorf'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Delcorf'  De Delcorf is een herfst handappel  Rijptijd: augustus/september Bloeitijd: vroeg Produktiviteit: vroeg, tamelijk goed                    Standplaats: zon halfschaduw Uiterlijk: tamelijk grote sappige appel, geel met iets gesteepte oranjerode blos Weinig gevoelig voor ziektes Goed te bewaren Sappige, aromatische appel

Malus d. Delcorf wordt bestoven door:

Malus d. Elstar
Malus d. Karmijn de Sonnaville

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten