Malus domestica 'Discovery'

Latijnse naam

Malus domestica 'Discovery'

Nederlandse naam

Zomerhandappel 'Discovery'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Discovery' is een zomer handappel.   Rijptijd is eind augustus en bloeitijd is vrij vroeg. Deze Discovery met rode blos is sappig en geschikt als hand- en moesappel. Produktiviteit: vroeg regelmatig en goed. Standplaats: zon halfschaduw. Uiterlijk: tamelijk klein met rode blos. Sappig met goed aroma. Malus domestica 'Discovery'is een goede bestuiver voor vele rassen.  

Malus d. Discovery wordt bestoven door:

Malus d. Alkmene
Malus d. Benoni
Malus d. Cox Orange Pippin
Malus d. Elstar
Malus d. Golden Delicious
Malus d. Gravensteiner
Malus d. James Grieve
Malus d. Lombarts Calville
Malus d. Rode Dijkmanszoet
Malus d. Summerred
Malus d. Sweet Caroline

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten