Prunus armeniaca 'Bergeron'

Latijnse naam

Prunus armeniaca 'Bergeron'

Nederlandse naam

Abrikoos 'Bergeron'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus a.Bergeron is een abrikoos. Deze abrikoos is rijp om te plukken in juli - augustus. Prunus a.Bergeron bloeit in april - mei. De produktiviteit is goed en regelmatig. De standplaats van de abrikoos is veel zon en beschutte plaats. Prunus a.Bergeron is rood / geel en heeft mooie stevige vruchten die lekker zoet zijn. De abrikoos vruchten zijn lang te bewaren. Prunus a.Bergeron is weinig gevoelig voor ziektes. Deze abrikoos is zelfbestuivend.

Prunus a. Bergeron is zelfbestuivend.

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.Bijbehorende producten