Prunus armeniaca 'Bredase'

Latijnse naam

Prunus armeniaca 'Bredase'

Nederlandse naam

Abrikoos 'Bredase'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus armeniaca 'Bredase' is een abrikoos. Deze abrikoos is rijp eind juli. Prunus armeniaca 'Bredase' bloeit vrij vroeg. Prunus armeniaca 'Bredase' heeft een standplaats nodig op het zuiden dus zonnig en beschut. Deze abrikoos 'is vrij klein en geel van kleur met een zoete smaak. De produktiviteit van de Prunus armeniaca 'Bredase' is vroeg en overvloedig.  De abrikoos is weinig gevoelig voor ziektes. Prunus armeniaca 'Bredase' is zelfbestuivend.

Prunus armeniaca 'Bredase' is zelfbestuivend.

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten