Prunus avium 'Bigarreau Burlat'

Latijnse naam

Prunus avium 'Bigarreau Burlat'

Nederlandse naam

Zoete kers 'Bigarreau Burlat'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus a. 'Bigarreau Burlat' is een grote zoete kers. Deze zoete kers rijpt half juni. De produktiviteit is goed en regelmatig. Prunus a. 'Bigarreau Burlat' is stevig en vast en sappig van smaak met zoet vruchtvlees. Het is een groot tot zeer grote vrucht, donkerrood tot donker purper / rood van kleur. Deze waardevolle vroege kers is ook zeer goed voor verwerking. Prunus a. 'Bigarreau Burlat' staat graag in de zon / halfschaduw. Niet zelfbestuivend.

Prunus a. Burlat' wordt bestoven door:

Prunus a. Annabella
Prunus a. Canada Giant
Prunus a. Early rivers
Prunus a. Giorgia
Prunus a. Hetford
Prunus a. Lapins
Prunus a. Merchant
Prunus a. Skeena
Prunus a. Stella
Prunus a. Sweetheart
Prunus a. Vanda

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten