Prunus avium 'Bigarreau Napoléon'

Latijnse naam

Prunus avium 'Bigarreau Napoléon'

Nederlandse naam

Blonde kers 'Bigarreau Napoléon'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus a. 'Bigarreau Napoléon' is een blonde kers. Deze blonde kers rijpt half juli. En de bloeitijd is middentijds. De Produktiviteit van de Prunus a. 'Bigarreau Napoléon' is niet erg vroeg maar wel regelmatig. Deze blonde kers is tamelijk klein geel met een rode blos. Prunus a. 'Bigarreau Napoléon' is geschikt voor verwerking of verse consumptie. Deze blonde kers is weinig gevoelig voor ziektes. Prunus a. 'Bigarreau Napoléon' staat graag in de zon en is niet zelfbestuivend.

Prunus a. big. Napoleon wordt bestoven door:

Prunus a. Canada Giant
Prunus a. Castor
Prunus a. Merton Premier
Prunus a. Summit
Prunus a. Sunburst

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten