Pyrus communis 'Charneux' (Legipont )

Latijnse naam

Pyrus communis 'Charneux' (Legipont )

Nederlandse naam

Bewaar handpeer 'Charneux' (Legipont)

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Charneux' ( Legipont ) is een handpeer die je goed kunt bewaren. Pyrus c. 'Charneux' bloeit vrij laat en is rijp eind september. Produktiviteit is vroeg en beurtjaargevoelig dat wil zeggen dat deze handpeer een jaar kan overslaan met vrucht dragen. Dit is te voorkomen door de boom met vruchten te dunnen.De vruchten zijn tamelijk groot en redelijk van smaak, met zacht smeltend vruchtvlees. Pyrus c. 'Charneux' is niet zelfbestuivend.

Pyrus c. Charneux wordt bestoven door: 

Pyrus c. Beurre Hardy 
Pyrus c. Bonne Louise d'Avranches
Pyrus c. Clapp's Favorite
Pyrus c. Conference
Pyrus c. Doyenne du Comice
Pyrus c. Supertrevoux
Pyrus c. Triomph de Vienne
Pyrus c. Williams

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten