Pyrus communis 'Concorde'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Concorde'

Nederlandse naam

Handpeer 'Concorde'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Concorde' is een handpeer. Deze handpeer bloeit laat en is rijp eind september. Pyrus c. 'Concorde' houdt van een standplaats zon / halfschaduw. Het is een goede bewaarpeer, met zacht en sappig vruchtvlees en een goede smaak. Deze peer is tamelijk groot met een slanke vruchtvorm. Pyrus c. 'Concorde' is zelfbestuivend maar zal meer vruchten geven wanneer deze wordt bestoven (kruis ) door de Conference of Doyenne du Comice.   

Pyrus c. 'Concorde' is zelfbestuivend maar wordt ook bestoven door: 

Pyrus c. 'Conference 
Pyrus c. 'Doyenne du Comice

Zelfbestuivend 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten