Pyrus communis 'Conference'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Conference'

Nederlandse naam

Handpeer 'Conference'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Conference' is een lekkere handpeer die veel wordt gebruikt en ook lang te bewaren is. Deze handpeer bloeit vrijvroeg en rijpt eind september. Pyrus c. 'Conference' is tamelijk groot en slank groen. De produktiviteit is vroeg, goed en regelmatig. Pyrus c. 'Conference' is zelfbestuivend en weinig gevoelig voor ziektes. Pyrus c. 'Conference' een heerlijke sappige handpeer met een goede smaak.

Pyrus c. 'Conference is zelfbestuivend en wordt bestoven door: 

Pyrus c. Beurre Hardy 
Pyrus c. Bonne Louise d'Avranches
Pyrus c. Charneux
Pyrus c. Clapp's Favorite
Pyrus c. Concorde
Pyrus c. Doyenne du Comice
Pyrus c. Gieser wildeman
Pyrus c. Triomph de Vienne
Pyrus c. Williams

Zelfbestuivend 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten