Pyrus communis 'Doyenné du Comice'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Doyenné du Comice'

Nederlandse naam

Handpeer 'Doyenné du Comice'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Doyenné du Comice' is een heerlijke handpeer. Deze handpeer bloeit laat en is rijp eind september / oktober. Deze tamelijk grote peer heeft een zeer goede smaak en is weinig gevoelig voor ziekten. Produktiviteit regelmatig en niet erg vroeg. Pyrus c. 'Doyenné du Comice' is zelfbestuivend en heeft graag een standplaats zon / halfschaduw. Pyrus c. 'Doyenné du Comice is een zeer lekkere sappige handpeer.  

Pyrus c. Doyenne du comice is zelfbestuivend en wordt bestoven door: 

Pyrus c. Beurre Hardy 
Pyrus c. Bonne Louise d'Avranches
Pyrus c. Charneux
Pyrus c. Clapp's Favorite
Pyrus c. Concorde
Pyrus c. Conference
Pyrus c. Supertrevoux
Pyrus c. Triomph de Vienne
Pyrus c. Williams

Zelfbestuivend 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten