Pyrus communis 'Gieser Wildeman'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Gieser Wildeman'

Nederlandse naam

Stoofpeer 'Gieser Wildeman'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Gieser Wildeman' is een stoofpeer. Deze stoofpeer bloeit middentijds en is rijp begin - half oktober. Produktiviteit is vrij vroeg en regelmatig. Pyrus c. 'Gieser Wildeman' staat graag in de zon / halfschaduw en is weinig gevoelig voor ziektes. De stoofpeer is klein en bruingeel van kleur. Deze bruingele peer is heerlijk van smaak en roodkokend. Pyrus c. 'Gieser Wildeman' is goed bewaarbaar. Pyrus c. 'Gieser Wildeman' is zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Gieser Wildeman' is zelfbestuivend en wordt bestoven door: 
 
Pyrus c. Beurre Hardy 
Pyrus c. Bonne Louise d'Avranches 
Pyrus c. Conference 
Pyrus c. Triomph de Vienne
Pyrus c. Winterriet 

Zelfbestuivend.  

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten