Pyrus communis 'Joséphine de Malines'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Joséphine de Malines'

Nederlandse naam

Handpeer 'Joséphine de Malines'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Joséphine de Malines' is een handpeer. Deze handpeer is rijp half september en heeft graag een standplaats zon / halfschaduw. Pyrus c. 'Joséphine de Malines is klein en regelmatig gevormd, donkergroen, aan de zonzijde soms iets gebruind. Bij de 'Pyrus c. 'Joséphine de Malines' is het vruchtvlees wit, saprijk en een goede smaak. Pyrus c. 'Joséphine de Malines' kan de schil een beetje taai zijn. Pyrus c. 'Joséphine de Malines' is niet zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Joséphine de Malines' wordt bestoven door: 

Pyrus c. Comtesse de Paris
Pyrus c. Williams 

 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten