Pyrus communis 'Noordhollandsche Suikerpeer'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Noordhollandsche Suikerpeer'

Nederlandse naam

Hand-stoofpeer 'Noordhollandsche Suikerpeer'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Noordholl. Suikerpeer' is een hand - stoofpeer. Pyrus c. 'Noordholl. Suikerpeer' bloeit vrij vroeg en is rijp in augustus - september. Deze hand - stoofpeer is redelijk goed in produktiviteit. en houdt van een standplaats zon - halfschaduw. Pyrus c. 'Noordholl. Suikerpeer' is tamelijk klein en rond en vrij hard met een goede smaak. De hand - stoof peer is weinig gevoelig voor ziektes. Pyrus c. 'Noordholl. Suikerpeer' is niet zelfbestuivend. 

Pyrus c. 'Noordholl. Suikerpeer' wordt bestoven door:

Pyrus c. Kruidenier 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten