Pyrus communis 'Valse IJsbout'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Valse IJsbout'

Nederlandse naam

Stoofpeer 'Valse IJsbout'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Valse IJsbout'is een stoofpeer. Deze stoofpeer is rijp in oktober / november. Pyrus c. 'Valse IJsbout' is een middelgrote groenachtige stoofpeer met wit vruchtvlees die grof korrelig is. Pyrus c. 'Valse IJsbout' heeft een standplaats: zon / halfschaduw. Uiterlijk van de Pyrus c. 'Valse IJsbout' is regelmatig gevormd, hardgroen met aan de zonzijde dof roestbruin. Pyrus c. 'Valse IJsbout' is niet zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Valse IJsbout' wordt bestoven door: 

Pyrus c. Beurre Hardy
Pyrus c. Bonne louise d'Avranches
Pyrus c. Conference
Pyrus c. Triomph de Vienne
Pyrus c. Winterriet

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten