Pyrus communis 'Verdi'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Verdi'

Nederlandse naam

Handpeer 'Verdi'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Verdi' is een handpeer. Deze handpeer bloeit vroeg en is rijp begin oktober. Pyrus c. 'Verdi' is een kruising van Pyrus c. Bonne Louise d'Avranches met pyrus c. Doyenne du Comice. Produktiviteit van de Pyrus c. 'Verdi' is matig vroeg en regelmatig. Pyrus c. 'Verdi' is tamelijk groot, regelmatig, slanke vruchtvorm en is donkergroen met fraaie bruinrode blos. Deze handpeer is zacht en zeer sappig en fijnvlezig, de smaak is aromatisch en iets zuur. Pyrus c. 'Verdi' is zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Verdi' is zelfbestuivend en wordt bestoven door:

Pyrus c. Beurre Hardy
Pyrus c. Charneux
Pyrus c. Clapp's Favorite
Pyrus c. Conference
Pyrus c. Doyenne du Comice
Pyrus c. Gieser Wilderman
Pyrus c. Triomph de Vienne

Zelfbestuivend
 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten