Pyrus communis 'Welleman'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Welleman'

Nederlandse naam

Stoofpeer 'Welleman'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Welleman' is een stoofpeer. Deze stoofpeer bloeit middentijds en is rijp begin tot half oktober. Produktiviteit van de Pyrus c. 'Welleman' is vrij vroeg. Deze stoofpeer staat graag in de zon - halfschaduw. Pyrus c. 'Welleman' is klein en rondachtig, Deze perenboom is weinig gevoelig voor ziektes. Pyrus c. 'Welleman' is heerlijk van smaak en roodkokend. Pyrus c. 'Welleman' is zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Welleman' is zelfbestuivend.
 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten