Pyrus communis 'Williams'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Williams'

Nederlandse naam

Handpeer 'Williams'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus communis 'Williams' is een handpeer. Deze handpeer bloeit vrijvroeg en is rijp half september. De produktiviteit van de Pyrus communis 'Williams' is redelijk tot goed. Standplaats van deze handpeer is zon / halfschaduw. Pyrus communis 'Williams' is dikke, gele peer met blos. Deze handpeer heeft een goede smaak. Pyrus communis 'Williams' is weinig gevoelig voor ziektes. Pyrus communis 'Williams' is zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Williams' is zelfbestuivend en wordt ook bestoven door: 

Pyrus c. Beurre Clairgeau
Pyrus c. Beurre Hardy
Pyrus c. Bonne louise d'Avranches
Pyrus c. Clapp's Favorite
Pyrus c. Conference
Pyrus c. Doyenne du Comice

Zelfbestuivend 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten