Pyrus communis 'Winterbergamotte'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Winterbergamotte'

Nederlandse naam

Stoof / Handpeer 'Winterbergamotte'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Winterbergamotte' is een stoof / handpeer. Deze stoof / handpeer bloeit middentijds en is rijp eind Oktober. Pyrus c. 'Winterbergamotte' is een kleine harde peer met goede smaak. Produktiviteit van deze handpeer is vrij vroeg en matig produktief. Pyrus c. 'Winterbergamotte' heeft graag een standplaats: zon / halfschaduw. Regelmatig dunnen bij te rijke opbrengsten is belangrijk om betere en grotere vruchten te verkrijgen. Deze perenboom is niet zelfbestuivend. Pyrus c. 'Winterbergamotte' is weinig gevoelig voor ziektes.  

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten