Pyrus communis 'Zwijndrechtse Wijnpeer'

Latijnse naam

Pyrus communis 'Zwijndrechtse Wijnpeer'

Nederlandse naam

Handpeer 'Zwijndrechtse Wijnpeer'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Pyrus c. 'Zwijndrechtse Wijnpeer'  is een handpeer. De peer is bij hardrijpheid ook als stoofpeer te gebruiken. Deze handpeer is rijp in november. Pyrus c. 'Zwijndrechtse Wijnpeer' is saprijk, heeft wit zoet vruchtvlees met een goed aroma. Deze perenboom mag in de zon / halfschaduw. Pyrus c. 'Zwijndrechtse Wijnpeer' is klein tot matig groot, langwerpig peervormig, gelijkmatige vorm. Deze handpeer is groen met roest, bij rijpheid geelgroen, aan zonzijde iets bruine blos. Pyrus c. 'Zwijndrechtse Wijnpeer' is niet zelfbestuivend.

Pyrus c. 'Zwijndrechtse Wijnpeer' wordt bestoven door: 

Pyrus c. Charneux
Pyrus c. Clapp's Favorite 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw. 

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

 

Bijbehorende producten