menu

Aster ericoides 'Snowflurry' | Vaste plant

De Batterijen biedt een ruime keuze aan bodembedekkers. Op zoek naar de Aster ericoides 'Snowflurry'? Dan bent u bij de Batterijen aan het juiste adres.

Kies hier uw maat:

+-+Vivimus 40 Liter Universeel (+ 7,95)

+-+DCM Meststof Siertuin (+ 11,29)

2,10 Bezorgd binnen 10 werkdagen
Betaalmogelijkheden:idealmistercashpaypal
 • Biologisch duurzaam gekweekt
 • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
 • Persoonlijk advies door onze specialisten
 • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Aster ericoides 'Snowflurry' wordt in het Nederlands de herfstaster genoemd. Deze plant is goed geschikt om te gebruiken als bodembedekker of om aan te planten in een border. Hij is goed winterhard.

De bladeren van de Aster ericoides 'Snowflurry'

De Aster ericoides 'Snowflurry' heeft langwerpige groene bladeren. De bladeren zijn ongeveer drie tot vijf centimeter groot.

De bloemen van de Aster ericoides 'Snowflurry'

De Aster ericoides 'Snowflurry' bloeit rond september/november met kleine roomwitte bloemen. De bloemen trekken vlinders en bijen aan.

De standplaats van de Aster ericoides 'Snowflurry'

De Aster ericoides 'Snowflurry' staat het liefst op een plek in de zon of in de halfschaduw. Hij doet het goed in elke goed doorlatende grond.

Het aanplanten van de Aster ericoides 'Snowflurry'

Wij adviseren bij het aanplanten van de Aster ericoides 'Snowflurry' gebruik te maken van Batterijen potgrond of DCM Vivimus Universeel. Vervolgens is het belangrijk om de Aster ericoides 'Snowflurry' twee keer per jaar te voorzien van de juiste voeding. DCM Meststof Siertuin is hier geschikt voor, dit zorgt voor een rijke bloei en een sterke plant.

Het snoeien van de Aster ericoides 'Snowflurry'

Knip nadat de plant is uitgebloeid de oude en dode delen weg. Dit zorgt voor nieuwe scheuten en bevordert de bloei van de Aster ericoides 'Snowflurry'.

Aanplantinstructies

Voorbereiding en plantinstructies

 • - Zorg voor een mooie rulle grond en graaf een voldoende groot gat. Voor potplanten is de stelregel ca. 2x de potmaat.
 • - Dompel de pot of container in een emmer water, totdat deze is verzadigd, dit merk je doordat het bubbelen ophoudt. In volle grond: Maak een mengsel van 1 deel uitgegraven grond met 2 delen DCM Vivimus Universeel en bedek de bodem van het plantgat met een dikke laag van dit mengsel. In bloembak: Gebruik enkel potgrond en hydrokorrels. Een bodemverbeteraar zoals de DCM Vivimus Universeel heeft geen toegevoegde waarde toe in een bloembak.
 • - Zet de plant of boom erop en vul verder aan met dit mengsel.
 • - Druk de grond goed aan om uitdroging te voorkomen.

Potgrond en bodemverbeteraar

Bij het aanplanten in de volle grond adviseren we gebruik te maken van DCM Vivimus Universeel tijdens de aanplanting voor een geleidelijke overgang tussen het rijke potmengsel en de arme tuingrond. Dankzij zijn grove structuur zorgt DCM Vivimus Universeel voor een humusrijke, luchtige grond met een waterhoudend vermogen. Doordat er een ideale verhouding tussen lucht en vocht wordt gecreëerd zullen de wortels zich op een gezonde manier ontwikkelen en weggroeien.

De organische grondstoffen aanwezig in de DCM Vivimus Universeel zijn de ideale voedingsbron voor het actieve bodemleven aanwezig in de bodem.

In de DCM bodemverbeteraars is de bacterie bacillus opgenomen. De voordelen hiervan:

 • - Creëert de ideale bodemomstandigheden: zowel fysisch als biologisch
 • - Zorgt voor een snelle kolonisatie van de rhizosfeer
 • - Maakt bodemfosfor vrij en opneembaar voor plantenwortels
 • - Zorgt voor een optimale gezondheidstoestand van planten en wortels
 • - Voor sterkere planten met betere groei en kwaliteit
 • - Meerwaarde voor talrijke gewassen bewezen in wetenschappelijk onderzoek
Lees meerLees minder

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »