menu
Donderdag 6 Augustus 2022

Workshop borders aanplanten

Praktische informatie

Data:

Woensdag 14 september (VOL)

Woensdag 21 september (VOL)

Woensdag 28 september

Woensdag 5 oktober 

Tijd: 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

Locatie: Groencentrum de Batterijen – Bonegraafseweg 68, 4051 CH Ochten

Aantal cursisten: maximaal 10 cursisten per workshop

Prijs: € 17,50 (Dit is inclusief: koffie met een gebakje en een leuke goodiebag) 

 

Deze workshop is geschikt voor beginners en voor tuinliefhebbers met wat meer plantenkennis.

 

Workshop borders aanplanten

Het aanleggen van een border verrijkt elke tuin. Want of het nu een kleurrijke blikvanger is of een harmonieus geheel: een border maakt je tuin spannender. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke kleuren kun je bijvoorbeeld het best met elkaar combineren in de border? Door het grote aanbod bloemen en planten kan het behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken en voor een mooi geheel te zorgen in jouw tuin. Gelukkig kunnen wij je helpen en delen we graag onze kennis tijdens de workshop Borders Aanplanten. 

Borders aanplanten


Tijdens de workshop leer je alles over het aanleggen van borders. Wat komt hierbij kijken? Welke beplanting past het beste bij jouw tuin? Hoe maak je mooie combinaties?

Onze groenspecialisten Nelis en Gerrard nemen je mee in de wereld van het groen. Zij geven tips en tricks maar delen ook de veelvoorkomende fouten wanneer het aankomt op de juiste beplanting voor een border.


En, het is niet voor niets een workshop! Na de koffie en de presentatie ga je onder begeleiding van Nelis en Gerrard de handen uit de mouwen steken. Je gaat zelf de beplanting samenstellen en maakt een mooie plantencombinatie die je kan toepassen in een border. Het inrichten van jouw tuin met verschillende bloemen en planten is uiteraard helemaal persoonlijk. Toch zijn er in de praktijk een aantal tips die goed van pas komen, en daarbij helpen wij je graag.

Aan het eind van de workshop krijg je een goodiebag mee.

Het is de eerste keer dat de Batterijen de workshop borders aanplanten organiseert. Om alle cursisten voldoende aandacht te kunnen geven hebben we besloten om 10 cursisten per workshop toe te laten. Blijkt deze workshop een succes te zijn, dan zullen wij deze workshop vaker organiseren.

 


Voorproefje

Voor een voorproefje op de workshops bekijk onderstaande video's over het inrichten van borders.

 

 

 

News & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »