menu

Categorieën

Filters
  menu

  Limited Edition

  Donderdag 16 Augustus 2022

  Workshop borders aanplanten

  Het aanleggen van een border verrijkt elke tuin. Want of het nu een kleurrijke blikvanger is of een harmonieus geheel: een border maakt je tuin spannender. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke kleuren kun je bijvoorbeeld het best met elkaar combineren in de border? Door het grote aanbod bloemen en planten kan het behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken en voor een mooi geheel te zorgen in jouw tuin. Gelukkig kunnen wij je helpen en delen we graag onze kennis tijdens de workshop Borders Aanplanten. 

  Borders aanplanten


  Workshop borders aanplanten

  Tijdens de workshop op 14 september leer je alles over het aanleggen van borders. Wat komt hierbij kijken? Welke beplanting past het beste bij jouw tuin? Hoe maak je mooie combinaties?

  Onze groenspecialisten Nelis en Gerrard nemen je mee in de wereld van het groen. Zij geven tips en tricks maar delen ook de veelvoorkomende fouten wanneer het aankomt op de juiste beplanting voor een border.


  En, het is niet voor niets een workshop! Na koffie met gebak ga je onder begeleiding van Nelis en Gerrard de handen uit de mouwen steken. Je gaat zelf de beplanting samenstellen en maakt een mooie plantencombinatie die je kan toepassen in een border. Het inrichten van jouw tuin met verschillende bloemen en planten is uiteraard helemaal persoonlijk. Toch zijn er in de praktijk een aantal tips die goed van pas komen, en daarbij helpen wij je graag.

  Aan het eind van de workshop krijg je een goodiebag mee.

  Het is de eerste keer dat de Batterijen de workshop borders aanplanten organiseert. Om alle cursisten voldoende aandacht te kunnen geven hebben we besloten om 10 cursisten per workshop toe te laten. Blijkt deze workshop een succes te zijn, dan zullen wij deze workshop vaker organiseren.

   

   

  Praktische informatie

  Datum: woensdag 14 september 2022

  Tijd: 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

  Locatie: Groencentrum de Batterijen – Bonegraafseweg 68, 4051 CH Ochten

  Aantal cursisten: maximaal 10 cursisten

  Prijs: € 17,50 (Dit is inclusief: koffie met gebak en een leuke goodiebag) 

   

  Deze workshop is geschikt voor beginners en voor tuinliefhebbers met wat meer plantenkennis.

   

  Aanmelden

  Wil jij je aanmelden voor deze workshop? Leuk! Klik op deze link

  Graag ontvangen wij je voornaam, achternaam en telefoonnummer.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »