[email protected]>
Dinsdag 5 Januari 2023

Workshops borders aanplanten 2023

Praktische informatie
Data:

Dinsdag 21 februari 2023 (VOL)

Donderdag 23 februari 2023

 

Tijd:  19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

Locatie:  Groencentrum de Batterijen – Bonegraafseweg 68, 4051 CH Ochten

Aantal cursisten:  maximaal 10 cursisten per workshop

Prijs:  € 35,- p.p. (Dit is inclusief: koffie met een wat lekkers en een leuke goodiebag) 

 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop is mogelijk door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij de dag waarop je wilt deelnemen, je voor- en achternaam en telefoonnummer.

Wees snel want vol = vol!

 

Wat ga je doen?

Het aanleggen van een border verrijkt elke tuin. Want of het nu een kleurrijke blikvanger is of een harmonieus geheel: een border maakt je tuin spannender. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke kleuren kun je bijvoorbeeld het best met elkaar combineren in de border? Door het grote aanbod bloemen en planten kan het behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken en voor een mooi geheel te zorgen in jouw tuin. Gelukkig kunnen wij je helpen en delen we graag onze kennis tijdens de workshop borders aanplanten. 

En, het is niet voor niets een workshop! Na de koffie en de presentatie ga je onder begeleiding van Nelis en Gerrard de handen uit de mouwen steken. Je gaat zelf de beplanting samenstellen en maakt een mooie plantencombinatie die je kan toepassen in een border. Het inrichten van jouw tuin met verschillende bloemen en planten is uiteraard helemaal persoonlijk. Toch zijn er in de praktijk een aantal handige tips die goed van pas komen, en daarbij helpen wij je graag.


Border


Terugblik workshops 2022

In september en oktober 2022 hebben we voor het eerst workshops gegeven voor het aanplanten van borders. Dit bleek een succes en wegens het grote animo hebben we dit jaar weer nieuwe workshops op de planning staan. Doordat de workshops bestaan uit kleine groepjes van 10 deelnemers hebben we voldoende tijd en ruimte om persoonlijk aandacht te geven aan de kandidaten en opdrachten.

 

Voorproefje

Bekijk onderstaande video's voor een voorproefje over het inrichten van borders.

 

 

 

 

 

News & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »