Malus domestica 'Campagnezoet'

Latijnse naam

Malus domestica 'Campagnezoet'

Nederlandse naam

Zoete appel 'Campagnezoet'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Malus domestica 'Campagnezoet' De Campagnezoet is een zoete appel.   Rijptijd: Half September Bloeitijd: vroeg Produktiviteit: Vroeg, vrij regelmatig, goed Standplaats: zon halfschaduw Uiterlijk: mooie blos Kwaliteit: stevige appel tamelijk hard, goede smaak   Geschikt om te drogen Lang te bewaren

Malus d. 'Campagnezoet' wordt bestoven door:

Dit organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van fruitbomen en kleinfruit , groenten. Het product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting van fruit.  Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Fruit en kleinfruit organische meststof heeft een zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen, kersen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten