Prunus domestica 'Aprimira'

Latijnse naam

Prunus domestica 'Aprimira'

Nederlandse naam

Abrikoos pruim 'Aprimira'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus d. Aprimira is een kruising van een pruim en abrikoos.  (Mirabelle x abrikoos) Deze abrikoospruim is rijp in augustus - september. Prunus d. Aprimira bloeit van april - mei.  De produktiviteit van de Prunus d. Aprimira is zeer goed. Deze abrikoospruim staat in de zon / halfschaduw. Prunus d. Aprimira is geel - rood van kleur, en vrij groot en zeer zoete vrucht. Prunus d. Aprimira mag je snoeien na de pluk ( oktober ). Weinig gevoelig voor ziektes. Prunus d. Aprimira is zelfbestuivend.

Prunus domestica Aprimira is zelfbestuivend. ( Is een kruising Mirabelle en x Abrikoos.)

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten