Prunus domestica 'Opal'

Latijnse naam

Prunus domestica 'Opal'

Nederlandse naam

Zoete pruim 'Opal'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Prunus d. 'Opal' is een pruim. Deze pruim bloeit middentijds rijk en rijpt eind juli / begin augustus.  De produktiviteit van de Prunus d. 'Opal' is vroeg , goed en regelmatig. Standplaats: zon. Prunus d. 'Opal' ie niet heel groot en paars / rood en is goed van smaak. Prunus d. 'Opal' is weinig gevoelig voor ziektes. Prunus d. Opal is een zelfbestuivend ras, dus ook zonder een andere boom in de buurt geeft hij fruit. 

Prunus d. Opal is zelfbestuivend en wordt bestoven door: 

Prunus d. Anna spath
Prunus d. Bleue de belgique
Prunus d. Czar
Prunus d. Early Prolific
Prunus d. Sanctus Hubertus
Prunus d. Victoria

Zelfbestuivend
 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Bijbehorende producten