Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins'

Latijnse naam

Prunus domestica 'Reine Claude d'Oullins'

Nederlandse naam

Witte eierpruim 'Reine Claude d'Oullins'

Prijs
 
Maat
Aantal
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Bemesting
  • Grond

Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' is een witte eierpruim. Deze witte eierpruim bloeit middentijds en rijpt eind augustus. Produktiviteit van de Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' is tamelijk vroeg en regelmatig. Standplaats: zon / halfschaduw. Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' heeft een goede smaak. Deze pruim is tamelijk groot en geel van kleur. Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' is weinig gevoelig voor ziektes. Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' is zelfbestuivend.  

Prunus d. 'Reine Claude d'Oullins' is zelfbestuivend en wordt bestoven door:

Prunus d. 'Reine Claude d'Althan
Prunus d. Victoria 

Zelfbestuivend 

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Bijbehorende producten