DCM Gazon aanleg

Latijnse naam

DCM Gazon aanleg

Nederlandse naam

gazon

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Functie van uw gazon

combinatie en meststof en bodemverbeteraar, makkelijker en veiliger in gebruik dan verse materialen zoals compost. Voldoende fosfor om de wortelgroei te stimuleren. Snelle inworteling = minder kans op uitdrogen en opkrullen van de graszoden.

De functie van uw gazon bepaalt de keuze van het graszaad.

De keuze van een graszaadmengsel dat speciaal is afgestemd op uw behoeften en eisen, is echt niet moeilijk meer. DCM kan u een brede waaier aan gazontypes aanbieden.

Heeft uw gazon een speciaal plaatsje in uw tuin en moet het er prachtig uitzien,... houdt u van een mooi gazon dat toch de jaarlijkse zomerbarbecue probleemloos overleeft,... krijgt uw grasperk weinig licht,...? De graszaadmengsels van DCM helpen u bij de keuze voor het perfecte gazon in uw tuin.

DCM Graszaad Activo®

Op dit mooi en onverslijtbaar speel-sportgazon van fijnbladige grassoorten kunnen uw kinderen en huisdieren ongeremd spelen en stoeien. Dankzij de hoge kwaliteitseisen voor dit mengsel, behoudt de grasmat toch zijn schoonheid. De gebruikte grassoorten zorgen ervoor dat uw gazon snel dichtgroeit, waardoor de kans op onkruiden kleiner is.

DCM Graszaad Grazio®

Dit decoratief en stijlvol siergazon bestaat uit zeer fijne blaadjes, type Engels gazon. Door de fijne structuur van het gras zal een dichte grasmat ontstaan. Hierdoor verdraagt dit gazon probleemloos een normale betreding.

DCM Graszaad Ombra®

Sterk, fijnbladig en weinig onderhoud, dat zijn de sterkste troeven van dit schaduwgazon. Wanneer dit gazon in de schaduw is gelegen kan worden gesteld dat het nog steeds goed groeit. Door talrijke ondergrondse uitlopers vormt dit graszaadmengsel een dichte zode en een sterke grasmat. Dit gazon vraagt minder maaibeurten.

DCM ZEEWIERKALK KORREL

Een laag onderhoud gazon biedt voor sommige mensen een prachtige oplossing. Deze grasmat groeit langzaam zonder aan stevigheid te verliezen. Een blijvend groene kleur is verzekerd.

DCM Graszaad Riparo®

Voor het herstellen van beschadigde plekken in uw gazon en het doorzaaien na het verticuteren. Dit mengsel kiemt vlot waardoor uw grasmat er weer als nieuw zal uitzien. Lelijke kale plekken van molshopen, zwembadjes die tijdens de zomer stonden en brandplekken van de barbecue zullen snel verdwijnen, uw gazon zal in geen tijd weer prachtig groen zijn.

Bijbehorende producten