Biologische potgrond

Latijnse naam

Biologische potgrond

Nederlandse naam

Biologische potgrond

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • eigenschappen
  • gebruiksaanwijzing

Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders.  Toepassing Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus binnen als buitenshuis toegepast worden, met als resultaat mooie en gezonde planten.Culvita Bio-Potgrond bevat een biologische organische meststof voor ca. 3 maanden. Daarna kan naar behoefte worden bijgemest met Culvita Organische mestkorrels.

Culvita Biologische Potgrond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf, turfstrooisel, kokos en compost. Als voeding is een biologische organische meststof toegevoegd. Om de juiste pH-waarde de bereiken wordt kalk toegevoegd. De gekozen grondstoffen voldoen aan de criteria gesteld aan duurzaamheid en  kwaliteit.

- Voor gebruik de inhoud van de zak goed losmaken. - Maak de kluit goed vochtig. Wanneer u een plant in een grotere pot of plantenbak wilt verpotten, zorg dan dat de nieuwe pot goed schoon is. Wanneer de pot ongeglazuurd is, eerst goed in water laten volzuigen. - Leg eventueel op het bodemgat een paar potscherven. Het is aan te bevelen om voor een betere drainage een laag Culvita Hydrokorrelsonder in de pot aan te brengen. - Klop de nieuwe plant uit de pot en verwijder losse grond. Vul de nieuwe pot of plantenbak met de Culvita Biologisch Potgrond en zet de plant in de pot of bak zonder de wortels te beschadigen. Vul de pot of bak bijna tot de rand met potgrond. Geef royaal water maar zorg dat er geen water in de pot blijft staan.

Planten in potten of bakken moet u tijdens het groei- en bloeiseizoen regelmatig water geven. Voorkom dat de potgrond helemaal uitdroogt.

Verpakking: 40 liter

Bijbehorende producten