Kokospotgrond

Latijnse naam

Kokospotgrond

Nederlandse naam

Kokospotgrond

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • eigenschappen
  • gebruiksaanwijzing

Culvita Kokospotgrond is een substraat waar kokosgruis aan toegevoegd is. Door deze toevoeging garandeert dit product een uitstekende vochtopname. Culvita Kokospotgrond is ideaal voor kamer- en kuipplanten. Bovendien kan het ook worden gebruikt in hanging baskets.Gebruik Culvita Kokospotgrond niet voor zuurminnende planten, zoals de azalea, varen en erica (heide). Voor deze planten adviseren wij Culvita Rhododendrongrond te gebruiken.

In Culvita Kokospotgrond worden de beste veensoorten gemengd met kokosgruis tot een optimaal groeimedium. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, voldoende voeding voor 6 weken. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd. Culvita Kokospotgrond is een substraat waar kokosgruis aan toegevoegd is. Door deze toevoeging garandeert dit product een uitstekende vochtopname. Het heeft ook een gunstig effect op de luchtigheid. Het gevolg is een perfecte beworteling en goede groei en betere bloei van uw planten. Zelfs na uitdroging is kokospotgrond nog in staat water op te nemen.

Maak de kluit goed vochtig en klop de plant uit de pot. Verwijder de losse grond.
Gebruik alleen schone potten . De nieuwe pot schoonmaken en een poosje in het water zetten
Leg een scherf op het bodemgat, strooi een laagje Culvita Kokospotgrond in de pot en zet de plant hierop. Vul de rand bij en doe ook wat grond op de kluit. Druk het geheel licht aan. Langs de rand stevig aandrukken. Geef water naar behoefte.

Het is aan te bevelen om voor een betere drainage een laag Culvita hydrokorrels onder in de pot aan te brengen. Hoewel dit product een meststof bevat zal het noodzakelijk zijn om na verloop van tijd een bemesting uit te voeren. Dit afhankelijk van de behoefte van uw planten. Culvita Kokospotgrond kan worden gebruikt voor alle kamer-, balkon-, terras-, perk- en vaste planten.

Klanten kochten ook