menu

Hedera hel. 'Natasja' | Klimop

Klimop | Groenblijvende klimplant

De Hedera hel. 'Natasja' kopen om uw tuin compleet te maken? De Batterijen biedt een groot aanbod met verschillende soorten Hedera's.

8,99 Momenteel niet op voorraad: binnenkort weer verkrijgbaar
Betaalmogelijkheden:idealmistercashpaypal
  • Biologisch duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

De Hedera helix ‘Natasja’ wordt in het Nederlands de klimop genoemd. Het is een bladhoudende en winterharde klimplant. De Hedera kan zowel als klimmer of als bodembedekker gebruikt worden.

De Hedera helix ‘Natasja’ is een zelfhechtende klimplant, wat betekent dat hij geen steun nodig heeft bij het klimmen. De hechtwortels van de hedera zetten zich vast aan de oppervlakte.

De bladeren van de Hedera helix ‘Natasja’

De Hedera helix ‘Natasja’ heeft hartvormige en donkergroene bladeren. De Hedera helix ‘Natasja’ krijgt geen bloemen of bessen.

De standplaats van de Hederahelix ‘Natasja’

De Hedera helix ‘Natasja’ is qua standplaats weinig eisend. Hij doet het goed in zowel de zon, halfschaduw of volledig in de schaduw. De plant doet het goed in elke goed doorlatende grondsoort.

Het aanplanten van de Hederahelix ‘Natasja’

Wij adviseren bij het aanplanten van een Hedera gebruik te maken van DCM Vivimus Universeel. Om de Hedera van de juiste voedingsstoffen te voorzien adviseren wij twee keer jaar DCM Meststof Siertuin te gebruiken.

Het snoeien van de Hedera helix ‘Natasja’

De Hedera helix ‘Natasja’ is een makkelijke plant om te snoeien, en kan weinig fout gaan. Om ervoor te zorgen dat je klimop er het hele jaar netjes en vol bij staat adviseren we om twee keer per jaar te snoeien.

De eerste snoei kan plaatsvinden in het voorjaar rond mei/juni. De tweede snoei kan plaatsvinden eind september/oktober. Snoei bij voorkeur niet in de volle zon om schade aan het blad te voorkomen. De Hedera helix ‘Natasja’ is een snelle groeier. Wil je tussen de snoeibeurten je klimop bijknippen? Dat is geen probleem.

 

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »