Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"

Wij zijn op dit moment gesloten. 

Wij gaan 6 september weer open!

Voor bestellingen, meststoffen en dergelijke, zijn we elke vrijdag
geopend van 8:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.


Het team van 'De Batterijen' wenst u een goede zomer.
 

Wij zijn één van de Nederlandse grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons terecht.
 

Een groot gedeelte wordt verkocht via de webwinkel. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van tijdige leveringen en een product van topkwaliteit. Indien u zelf komt uitzoeken, bent u verzekerd van een vlotte verwerking en een deskundig advies. De Batterijen heeft een belangrijke ondersteunende rol voor zijn klanten.  

Wij bieden naast een enorm assortiment aan beplanting, het gehele traject van ontwerp tot begeleiding bij de aanleg. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn, en kunnen u professionele hulp bieden bij het ontwerpen van uw tuin, project, landschap enz. Ons streven is een ontwerp te maken dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Tevens geven wij een passend advies bij vragen over alles wat met groen te maken heeft. Door onze enorme kennis van beplanting kunnen wij voor elke situatie een oplossing verzorgen.