Prunus dulcis 'Robijn'

Latijnse naam

Prunus dulcis 'Robijn'

Nederlandse naam

Amandel = Prunus dulcis 'Robijn'

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving
  • Bestuiving
  • Grond
  • Bemesting

Prunus dulcis 'Robijn' is een amandelboom. Deze amandel is vroegbloeiend met opvallend roze bloesem. Prunus dulcis 'Robijn' is rijp in oktober. De amandel heeft vrij grote noten in trossen. Prunus dulcis 'Robijn' mag je niet veel snoeien, maar de beste tijd is na de oogst. Prunus dulcis 'Robijn' is zelfbestuivend. De amandel is weinig gevoelig voor ziektes. Prunus dulcis 'Robijn' houdt van een warme standplaats. Een sierlijke boom voor in de tuin.    

Prunus dulcis 'Robijn' is zelfbestuivend. (Amandelboom)

Organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten. Dit product creert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting. Voor een luchtige en humusrijke bodem die een vlotte inworteling en een goede groei toelaat.

Organisch: zachte werking voor een evenwichtige groei, speciale samenstelling voor fruitbomen (appels, peren, pruimen....) en kleinfruit ( aardbeien, aalbessen, bramen, jeneverbessen, frambozen....). Rijk aan kalium en fosfor voor een massa heerlijke, dikke vruchten. 100% organisch, toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw.

Bijbehorende producten