Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum "de Batterijen"

We zijn begonnen met het rooien van de appels hoogstam en struiken en er komen elke dag nieuwe soorten bij! Vanaf vrijdag 11 oktober ook beuken/ haagplantsoen zoals taxus,coniferen en laurier weer direct leverbaar. Dus kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Wij zijn één van de Nederlandse grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons terecht.
 

Een groot gedeelte wordt verkocht via de webwinkel. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van tijdige leveringen en een product van topkwaliteit. Indien u zelf komt uitzoeken, bent u verzekerd van een vlotte verwerking en een deskundig advies. De Batterijen heeft een belangrijke ondersteunende rol voor zijn klanten.  

Wij bieden naast een enorm assortiment aan beplanting, het gehele traject van ontwerp tot begeleiding bij de aanleg. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn, en kunnen u professionele hulp bieden bij het ontwerpen van uw tuin, project, landschap enz. Ons streven is een ontwerp te maken dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Tevens geven wij een passend advies bij vragen over alles wat met groen te maken heeft. Door onze enorme kennis van beplanting kunnen wij voor elke situatie een oplossing verzorgen.