Vlierbloesem azijn

Latijnse naam

Vlierbloesem azijn

Nederlandse naam

Puur Azijn

Prijs
 
Maat
Aantal

Grootste assortiment fruitbomen

Fruitbomen van Betuwse kwaliteit

Oude en nieuwe fruitrassen

Vertrouwd en goed advies

  • Omschrijving

Azijnen (12%) 250 ml.Vlierbloesem azijn Gebruikte ingrediënten:Franse blanke biologische natuurazijn.Kruiden.Alle gebruikte kruiden afkomstig van biologische kruidenkwekerij Puur Aroma MargratenGebruik:1. Maken van een dressing en of vinaigrette d.m.v. 3 delen olie en 1 deel Puur By Marc azijn, dat is altijd uw basis.*Voor uw dressing mag er een eidooier en een eetlepel mosterd bij.*Voor uw vinaigrette zijn uw Puur BY Marc olie en azijn direct klaar voor gebruik. 2. Het marineren van vlees. Bijvoorbeeld het bereiden van konijn in het zuur op Limburgse wijze:Stuk konijn of rundvlees 24 uur volledig in de azijn leggen. Het vlees garen, de azijn samen met appelstroop en ontbijtkoek gebruiken voor de saus. 3. Inmaak van uw augurkjes en uitjes.4. Voor de bereiding van uw eigen mosterd. Azijn mengen met mosterdzaden is uw basis. 120 g mosterdzaad en 1 flesje azijn. Met uw eigen creativiteit komt u tot uw ultieme recept. 5. Ondergewaardeerd en vaak vergeten bij de bereiding van sauzen. De frisse zuurtjes doen wonderen en werken als een natuurlijke smaakversterker.

Klanten kochten ook