menu

Categorieën

Filters
  menu

  Rubus idaeus 'Heritage' | Herstframboos | Kleinfruit

  Frambozenstruik

  Rubus idaeus 'Heritage' / Herstframboos

  Kies hier uw maat:

  3,75 Op voorraad: Direct op te halen, bezorgt binnen 5-7 werkdagen
  Betaalmogelijkheden:idealpaypalmistercashdirectebankingafterpay_nl_b2c_digital_invoicepincash
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Al meer dan 4000 vind-ik-leuks
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

  Productomschrijving

  Rubus idaeus 'Heritage' bloeit in mei/juni met witte bloemen die later in het seizoen uitgroeien tot stevige, helderrode frambozen die vanaf augustus tot diep in de herfst geoogst kunnen worden. Deze tuinplant levert wat kleinere frambozen met een goede smaak, uitermate geschikt voor het maken van sap of jam. 

  Deze framboos geeft de voorkeur aan een zonnige standplaats bij een gaas- of hekwerk, waar de vrij slappe stengels van de tuinplant aan kunnen worden vastgemaakt, zodat de vruchten de zon nog beter kunnen opvangen.

  Snoei na de oogst alle stengels, die vrucht hebben gedragen, helemaal weg. Laat alleen jonge, dikke scheuten staan en bind ze alvast op; deze scheuten zullen het volgende jaar zorgen voor een nieuwe, rijke oogst.

  Gebruik DCM Vivimus tijdens de aanplanting voor een geleidelijke overgang tussen het rijke potmengsel en de arme tuingrond. Vivimus is rijk aan organische stof waardoor het biologische bodemleven wordt gestimuleerd, de bodem luchtig blijft, de planten zich goed vestigen en de wortels optimaal groeien.

  Eerder bekeken door jou

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking