Tweede Pinksterdag is het groencentrum gesloten.
menu

Skimmia jap. Temptation | Skimmia | Heester

Op zoek naar een groenblijvende heester? De Skimmia jap. Temptation is hier één van. De Batterijen heeft verschillende soorten groenblijvende heesters in haar assortiment.

37,50 Momenteel niet op voorraad: Aanvraag via [email protected]
Betaalmogelijkheden:pincashinvoice
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

Skimmia japonica ‘Tempation’ is een bekende groenblijvende heester met een compacte groeiwijze en een mooie sierwaarde.

De bloemen en bloeitijd van de Skimmia japonica ‘Temptation’

In het voorjaar groeien er puntige witte bolletjes met kleine witte bloemen die lichtgeurend zijn. In het najaar vormen er kleine felrode besjes.

De bestuiving van de Skimmia japonica ‘Temptation'

De ‘Temptation’ is een zelfbestuivende heester. In tegenstelling tot overige vrouwelijke skimmia’s heeft de ‘Temptation’ geen mannelijke skimmia nodig om bessen te krijgen.

Standplaats van de Skimmia japonica ‘Temptation’

De skimmia staat graag op een plekje in de halfschaduw of schaduw in zure grond die goed doorlatend is.

Wij adviseren bij het aanplanten van de skimmia gebruik te maken van DCM Vivimus zuurminnend. Het is vervolgens belangrijk om de planten jaarlijks van de juiste voeding te voorzien met een organische meststof. DCM meststof voor zuurminnende planten is hier uitermate geschikt voor.

Het snoeien van de Skimmia japonica ‘Temptation’

Na de bloei kan de struik wat teruggesnoeid worden zodat de struik zijn compacte vorm behoudt, maar in principe is snoeien niet nodig.

Specificaties

Volwassen hoogte
100 cm
Bloeitijd
April-mei
Bladkleur
Groen
Standplaats
Halfschaduw/schaduw
Wintergroen
Ja
Winterhard
Ja

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »