menu

Vitis 'Picurka' | Kleinfruit

In het assortiment van de Batterijen vindt u de mooiste klimplanten die variëren qua uiterlijk, groei- en bloeiwijze. Voor eetbare klimplanten kunt u bij ons terecht, zo ook voor de Vitis 'Picurka'.

Kies hier uw maat:

13,75 Op voorraad
Betaalmogelijkheden:pincashinvoice
  • Duurzaam gekweekt
  • Breedste assortiment fruitbomen van Europa
  • Persoonlijk advies door onze specialisten
  • Persoonlijk advies door onze specialisten

Productomschrijving

Standplaats:

Druiven staan bij voorkeur in de volle zon of halfschaduw op een beschutte plaats uit de wind. Een zonnige plek bevordert de druivenoogst en de smaak van de vrucht.

Wat betreft de grond zijn druiven niet al te kieskeurig. Ze staan graag op een neutrale grond met een goed doorlatende bodem.

Wij adviseren bij het aanplanten van de druiven gebruik te maken van DCM Vivimus Groenten en Fruit. Het is vervolgens belangrijk om de planten jaarlijks van de juiste voeding te voorzien met een organische meststof. DCM Meststof Druiven is hier uitermate geschikt voor.

De plantafstand voor deze druif is 1,5-2 meter.

Snoeien van de druif

In december of januari worden alle zijtakken tot op 1 tot 2 ogen ingesnoeid. Alleen de gesteltakken, blijven gehandhaafd en mogen zich, zo lang er ruimte is, verlengen. Meteen na de bloei worden de bloeiende takken twee bladeren voorbij de bloemen afgesnoeid. De druiven zullen zich nu ontwikkelen.

Eerder bekeken door jou

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »