Vivimus de beste aanplantgrond!

Vivimus is een Organisch bodemverbeterend middel van DCM, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van laanbomen, sierheesters, hagen, buxus, en andere sierplanten. Het creëert de ideale omstandigheden voor een geslaagde aanplanting. Vivimus is om te mengen in de grond bij het aanplanten van laanbomen, hagen, struiken, buxus, etc. Het bevordert de inworteling doordat het de grondstructuur verbetert. Voor een luchtige en humusrijke bodem van zowel zandgronden als zware klei- of leemgronden en Vivimus stimuleert ook het bodemleven. Toepasbaar in de biotuin.Plant fruitbomen succesvol aan met DCM Vivimus®!

Om fruitbomen vanaf de aanplant direct een goede start te geven raden wij u het gebruik van Vivimus aan!

Proeven hebben aangetoond dat fruitbomen die zijn aangeplant met DCM VivimusUniverseel een veel betere start en goede weggroei hebben.

DCM VIVIMUS Universeel wordt vaak ingezet bij nieuwe aanplant. Dit organisch bodemverbeterend middel is samengesteld op basis van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen en bevat DCM VIVISOL. Zo stimuleert ook DCM VIVIMUS de ontwikkeling van een rijk en gevarieerd bodemleven. In proeven werd aangetoond dat DCM VIVIMUS de ideale wortelomgeving creëert voor een goede weggroei van jonge bomen. De wortels groeien sneller uit met langere wortels en meer fijne actieve haarwortels. Een vollere hardtak en meer vruchten zijn hiervan het resultaat bovengronds.

DCM Vivimusis een gemengd organisch bodemverbeterend middel, rijk aan organische stof (22 % O.S.). 

Aanplant zonder DCM Vivimus                     Aanplant met DCM Vivimus

                            

9