Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu
Filter

Zelfbestuivend

Prijs

-

Mispelboom bestellen bij de Batterijen

Wilt u uw tuin verrijken met een prachtige mispelboom? Dan kunt u terecht bij de Batterijen. Als fruit- en sierboomspecialist bieden wij ook bijzondere fruitbomen als de mispel aan. Deze zelf bestuivende boom draagt vruchten in oktober. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten die wij aanbieden? Bekijk hier dan direct de mogelijkheden, kies het gewenste ras en plaats een bestelling. Uiteraard kunt u ook verder lezen voor meer informatie over de mispelboom. Lees meer

1 Product
Sorteer op:
Mespilus germanica | Mispelboom

Mespilus germanica | Mispelboom

149,95

Tijdelijk uitverkocht!

 

Mispelboom – Mespilus germanica

De mispelboom wordt niet veel meer gezien in Nederland. Dat is jammer, want de struik/ boom bloeit mooi en geeft lekkere vruchten. De mispel bevrucht zichzelf, dus zijn twee exemplaren voor de bestuiving en vruchtzetting niet nodig. Tijdens de bloeiperiode laat de boom grote witte bloemen zien die heerlijk ruiken. Een mispel is sappig met een zoetzure smaak. Er kan heerlijke jam of gelei van worden gemaakt.

 

Mispel rassen

De Batterijen heeft verschillende mispel rassen in het assortiment. De rassen verschillen onder andere qua hoogte, bloeitijd, grootte van de vrucht en groeiwijze. Wanneer u een mispelboom wilt kopen kunt u kiezen uit de Mespilus germanica 'Boom en Vrucht', Mespilus germanica 'Bredase Reus', Mespilus germanica 'Nottingham' en Mespilus germanica 'Westerveld'. Heeft u nog vragen over de kenmerken van een specifiek ras? Dan kunt u altijd onze specialisten inschakelen voor meer informatie en advies. Met hun grote kennis op het gebied van fruitbomen helpen zij u graag verder.

 

Bestel uw mispelboom

Heeft u de gewenste mispelboom gevonden in ons assortiment? Dan kunt u deze gemakkelijk bestellen. Met onze snelle verzending kunt u direct aan de slag gaan met het aanplanten van uw nieuwe boom.

Voor eventuele vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via het online contactformulier of e-mailadres [email protected]. Wil u ons aanbod fruitbomen in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze boomkwekerij en groencentrum in de Betuwe.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking