Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu

Groencentrum

De snoepwinkel voor jouw groen!

Ben je op zoek naar een groencentrum met een groot en uniek assortiment? Ontdek Groencentrum en Boomkwekerij de Batterijen. In ons groencentrum vind je alles op het gebied van buitenplanten. Wij voorzien je graag van deskundig advies.

 

Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons groencentrum terecht.

 

 

Assortiment

Voor een groot en uniek assortiment aan planten en bomen ben je bij Groencentrum de Batterijen aan het juiste adres. In ons grote online- en offline assortiment vind je onder andere:


Van iedere boom- of plantsoort zijn weer veel verschillende rassen en maten verkrijgbaar.

 

 

Showtuinen

Wil je tuininspiratie opdoen, of vind je het soms lastig welke soorten planten het beste gecombineerd kunnen worden? Laat je tijdens het shoppen inspireren door onze stijlvol ingerichte showtuinen. 


De beplanting wordt voortdurend aangepast op basis van de seizoenen en de laatste trends. 

    


Beplantingsplan

Naast het deskundig advies dat wij geven over de bomen en planten in het groencentrum kunnen wij je ook van dienst zijn met het samenstellen van een beplantingsplan voor jouw droomtuin. Samen brengen we jouw wensen en ideeën in kaart en vullen dit aan met onze kennis en ervaring zodat we het ideale ontwerp maken voor jouw tuin.

 

Het beplantingsplan bestaat uit een tekening die aangeeft waar de beplanting komt te staan. Heb je belangstelling in een beplantingsplan, of wil je advies over het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van het groen in jouw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier voor het maken van een afspraak. 

Beplantingsplan

 

 

Samenwerkingen

Wij zijn als groencentrum gespecialiseerd in de levering aan o.a. tuinarchitecten, hoveniers, voedselbossen, gemeentes, stichtingen en particuliere tuinbezitters. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een kijkje op ons prachtige groencentrum en kwekerij in Ochten. Wil je vervolgens jouw aankopen op locatie bezorgd hebben? Dat kan! Wij bezorgen op locatie door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Informeer vrijblijvend naar onze bezorgmogelijkheden via [email protected].

Ben je lid van Groei & Bloei? Dan ontvang je bij vertoon van jouw ledenpas 10% korting op je aankoop. De korting geldt uitsluitend in het groencentrum, niet in de webshop. 

 

Voedselbos

De Batterijen heeft een breed assortiment aan eetbare planten en bomen. Het concept van het voedselbos past dan ook perfect binnen de opzet van ons groencentrum en boomkwekerij. Voor talloze soorten kleinfruit en fruitbomen kun je gemakkelijk ons online assortiment bekijken. Wil je liever persoonlijk advies? U bent van harte welkom voor een kijkje op ons groencentrum aan de Bonegraafseweg 68 te Ochten.


Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen of wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze groencentrum in de Betuwe waar onze vakmensen voor je klaarstaan.

 


Openingstijden groencentrum

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00 uur

Zaterdag
08.00 - 16.00 uur

 

 

Werken in het groen?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en innovatie binnen ons mooie groencentrum en kwekerij. We zoeken daarom nieuwe vakmannen of vakvrouwen. Ben je benieuwd naar onze vacatures? Klik hier.

  

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking