Tijdelijke actie: GRATIS verzending vanaf €300,- (NL met uitzondering van de waddeneilanden) Uitsluitend geldig voor webshop bestellingen
menu

Categorieën

Filters
  menu

  Biodiversiteit heesters

  Groencentrum

  Ons groencentrum, de snoepwinkel voor uw groen!

  Bent u op zoek naar een gezellig groencentrum? Ontdek Groencentrum en Boomkwekerij de Batterijen. Wij hebben een groot en uniek assortiment aan bomen en planten en voorzien u graag van deskundig advies.

  Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons groencentrum terecht.

  Groencentrum de Batterijen is gevestigd aan de rand van het prachtige Betuwse plaatsje Ochten en is zo’n 4 hectare groot. Naast ons groencentrum hebben we een boomkwekerij van ruim 40 hectare. Hier kweken wij zelf biologische- en duurzame fruitbomen. Wilt u meer weten over onze boomkwekerij? Klik dan hier.

       

  Assortiment

  Voor een groot en uniek assortiment aan planten en bomen bent u bij de Batterijen aan het juiste adres. In ons grote online- en offline assortiment vindt u onder andere:

  Van iedere boom- of plantsoort zijn weer veel verschillende rassen en maten verkrijgbaar.

  Showtuin

  Vindt u het soms lastig om in te beelden hoe planten er in de tuin uit komen te zien? Of welke soorten het mooiste bij elkaar passen? Tussen het shoppen door kunt u tuininspiratie opdoen in onze showtuin. De showtuin hebben we in de winter van 2022 aangelegd in het groencentrum om te laten zien welke beplanting het beste bij elkaar past en hoe de mooiste combinaties gemaakt kunnen worden.

  De beplanting wordt voortdurend aangepast afhankelijk van de seizoenen en de laatste trends.

  Beplantingsplan

  Naast het deskundig advies dat wij geven over bomen en planten in het groencentrum kunnen wij u ook van dienst zijn met het samenstellen van een beplantingsplan voor uw tuin.

  Het samenstellen van een beplantingsplan is afhankelijk van het ontwerp van uw tuin. Het beplantingsplan wordt daarnaast samengesteld op basis van uw persoonlijke wensen en eisen die u aan uw tuin stelt. Ook de eisen van de plant spelen binnen het beplantingsplan een rol. Het beplantingsplan bestaat uit een tekening met waar welke beplanting komt.

  Heeft u belangstelling in een beplantingsplan, of wilt u advies over het maken van de juiste keuzes bij het inrichten van het groen in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

  Samenwerkingen

  Wij zijn als groencentrum gespecialiseerd in de levering aan o.a. tuinarchitecten, hoveniers, voedselbossen, gemeentes, stichtingen en particuliere tuinbezitters. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kijkje op ons prachtige groencentrum en kwekerij in Ochten. Wilt u vervolgens uw aankopen op locatie bezorgd hebben? Dat kan! Wij bezorgen op locatie door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Informeer vrijblijvend naar onze bezorgmogelijkheden via [email protected]

  Voedselbos

  De Batterijen heeft een breed assortiment aan eetbare planten en bomen. Het concept van het voedselbos past dan ook perfect binnen de opzet van ons groencentrum en boomkwekerij. Voor talloze soorten kleinfruiten fruitbomenkunt u gemakkelijk ons online assortiment bekijken. Wilt u liever persoonlijk advies? U bent van harte welkom voor een kijkje op ons groencentrum aan de Bonegraafseweg 68 te Ochten.

  Specifieke wensen?

  Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected] Tevens kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nodigen u ook van harte uit voor een bezoek aan onze groencentrum in de Betuwe waar onze vakmensen voor u klaarstaan.

  Openingstijden groencentrum

  Het groencentrum is geopend van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.

  Werken in het groen?

  Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en innovatie binnen ons mooie groencentrum en kwekerij. We zoeken daarom nieuwe vakmannen of vakvrouwen. Bent u benieuwd naar onze vacatures? Klik hier.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking