Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!

Over ons

Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum “de Batterijen”

Boomkwekerij de Batterijen is één van de Nederlandse grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons terecht.

De Batterijen is op de dag van vandaag een allround groenbedrijf en kent drie takken: de boomkwekerij, het groencentrum met webshop, en de cash-and-carry.

Wij bieden naast een enorm assortiment aan beplanting, het gehele traject van ontwerp tot begeleiding bij de aanleg. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn, en kunnen u professionele hulp bieden bij het ontwerpen van uw tuin, project, landschap enz. Ons streven is een ontwerp te maken dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Tevens geven wij een passend advies bij vragen over alles wat met groen te maken heeft. Door onze enorme kennis van beplanting kunnen wij voor elke situatie een oplossing verzorgen.

Gevestigd in de Betuwe

De Batterijen ligt in het mooie Ochten, een klein plaatsje aan de rand van de Betuwe. Boomkwekerij de Batterijen teelt, ingeklemd in het gebied tussen de Waal en Rijn, op lichte rivierklei. De ideale plek voor de teelt van fruitbomen.  

Webshop

Een gedeelte van ons assortiment wordt verkocht via de webwinkel. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van tijdige leveringen en een product van topkwaliteit. 

Waar komt de naam "de Batterijen" vandaan?

Boomkwekerij de Batterijen is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht op een perceel waarover een verdedigingslinie liep, ook wel 'De Batterijen' genoemd.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking