menu

Over ons

Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum “de Batterijen”

Boomkwekerij de Batterijen is één van de Nederlandse grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Men kan dus voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen bij ons terecht.

De Batterijen is op de dag van vandaag een allround groenbedrijf en kent drie takken: de boomkwekerij, het groencentrum met webshop, en de cash-and-carry.

Wij bieden naast een enorm assortiment aan beplanting, het gehele traject van ontwerp tot begeleiding bij de aanleg. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn, en kunnen u professionele hulp bieden bij het ontwerpen van uw tuin, project, landschap enz. Ons streven is een ontwerp te maken dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Tevens geven wij een passend advies bij vragen over alles wat met groen te maken heeft. Door onze enorme kennis van beplanting kunnen wij voor elke situatie een oplossing verzorgen.

Gevestigd in de Betuwe

De Batterijen ligt in het mooie Ochten, een klein plaatsje aan de rand van de Betuwe. Boomkwekerij de Batterijen teelt, ingeklemd in het gebied tussen de Waal en Rijn, op lichte rivierklei. De ideale plek voor de teelt van fruitbomen.  

Webshop

Een groot gedeelte van ons assortiment wordt verkocht via de webwinkel. Door onze moderne gemechaniseerde kwekerij bent u verzekerd van tijdige leveringen en een product van topkwaliteit. 

Waar komt de naam "de Batterijen" vandaan?

Boomkwekerij de Batterijen is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht op een perceel waarover een verdedigingslinie liep, ook wel 'De Batterijen' genoemd.

Ons team

Wilt u weten welke mensen allemaal actief zijn bij Boomkwekerij/groencentrum “De Batterijen” uit Ochten. Hieronder ziet u het team fruitboom- en planten specialisten die u graag te hulp staan bij fruitboomkwekerij en groencentrum de Batterijen. Wij leveren het grootste assortiment fruitbomen van Nederland. Bestel uw fruitbomen online.

Erik Stuurbrink

Directeur

Karel

Operationeel Manager

Erik

Teamleider Kwaliteitszorg en Logistiek

Job

Teamleider Verkoop

Maarten

Teamleider Kwekerij

Bianka

Verkoopster Binnendienst

Gerrard

Verkoper Groencentrum

Nelis

Verkoper Groencentrum

Ravi

Verkoper Binnendienst

Alberto

Medewerker

Cees-Jan

Orderverwerking

Jan

Medewerker Kwekerij

Johan

Medewerker Kwekerij

Mario

Medewerker Kwekerij

Rien

Medewerker Kwekerij

Arianne

Medewerkster Groencentrum

Ina

Medewerkster Groencentrum

Elseliene

Medewerker Groencentrum

Jessica

Marketing

Rianne

Medewerkster Groencentrum
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »