menu
Filter

Bloemkleur

Bloeitijd

Bladkleur

Vrucht

Zelfbestuivend

Prijs

-

Abrikozenbomen kopen

Prachtige abrikozenbomen kopen? Dan kunt u terecht bij de Batterijen. Met een zeer breed assortiment fruitbomen vindt u bij ons ook bijzondere soorten als de abrikozenboom. Het is een boom die niet alleen geliefd is vanwege zijn heerlijke zoete vrucht, maar ook een aanwinst is voor de tuin vanwege zijn prachtige bloei.

Bekijk op deze pagina de verschillende soorten die wij aanbieden, kies uw favoriet en bestel hem eenvoudig en snel online. Wij zorgen voor een snelle levering bij u op locatie. Het is ook mogelijk om de bomen op te halen in ons groencentrum in Ochten.

Lees meer

2 Producten
Sorteer op:
Prunus armeniaca 'Tros Oranje' | Abrikoos

Prunus armeniaca 'Tros Oranje' | Abrikoos

27,50

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen
Prunus a. 'Bergeron' | Abrikoos

Prunus a. 'Bergeron' | Abrikoos

27,50

Online beschikbaar, geleverd in 5 werkdagen

 

Een abrikozenboom in uw tuin

Wilt u kunnen genieten van heerlijk zoete abrikozen uit eigen tuin? Bestel dan uw eigen abrikozenboom bij de Batterijen. De abrikoos, of Prunus armeniaca, is geliefd vanwege zijn heerlijke vruchten en prachtige bloei. In het voorjaar kunt u genieten prachtige wit-roze bloemen. Rond juli of augustus zijn de vruchten rijp en kunt u ze plukken om op te eten. Abrikozenvruchten zijn klein van formaat en hebben een oranjegele kleur. Verder is het een zelfbestuivende boom, maar wanneer er ook kruisbestuiving plaatsvindt met een ander ras, geeft hij vaak meer vruchten.

 

Het planten van een abrikozenboom

Wilt u de abrikozenboom in uw tuin planten? Zorg dan voor een beschutte standplaats met veel warmte en zonlicht. In de zon zullen vruchten ook een hoger suikergehalte ontwikkelen, waardoor ze zoeter smaken. Zorg er verder voor dat de bodem niet te vochtig is. Daarnaast mag de grond niet te zwaar zijn. Meer weten over het planten en de verzorging van abrikozenbomen? Neem dan contact met ons op.

 

Ontdek de verschillende soorten abrikozenbomen

Een abrikozenboom kopen? In het uitgebreide aanbod van de Batterijen vindt u diverse soorten. Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, zetten we een aantal soorten voor u op een rij:

Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten die wij aanbieden? Lees dan de bijgevoegde productinformatie of neem contact met ons op. Bekijk ons mooie aanbod met fruitbomen als nectarinebomen, appelbomen, perenbomen, pruimenbomen en kersenbomen.

 

Bestel uw boom online

Welke abrikozenboom wilt u aanplanten in uw tuin? Ontdek de mogelijkheden, kies uw favoriet en bestel hem gemakkelijk en snel online. Wij zorgen voor een snelle bezorging bij u thuis. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling op te halen in ons groencentrum in Ochten (Gld). Wilt u een vraag stellen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0344) 64 12 71 of te mailen via [email protected]. Wij helpen u dan graag verder.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking