I.v.m. voorjaarsdrukte kan onze levertijd momenteel wat langer zijn. We doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Filter

Prijs

-

Bestel uw potgrond bij de Batterijen

Wilt u uw bomen en planten een goede start en voldoende voeding geven? Bestel dan potgrond van hoge kwaliteit bij de Batterijen. In ons uitgebreide online aanbod vindt u naast potgrond ook producten als Vivimus, tuinturf, hydrokorrels, rozengrond en stekgrond. Bekijk direct welke potgrond of bodemverbeterend middel u nodig heeft voor het aanplanten van uw bomen en planten en plaats uw bestelling. Lees verder voor meer informatie over de producten die wij aanbieden.

Lees meer

0 Producten
Sorteer op:

Geen producten gevonden...

 

Houdt uw bomen en planten gezond met goede grond

Heeft u een aantal prachtige planten en bomen in onze webshop bestelt? Dan is het van belang dat u goede potgrond gebruikt bij het aanplanten. Planten en bomen moeten namelijk voldoende voedingstoffen tot hun beschikking hebben om goed te kunnen wortelen en groeien. Naast potgrond verkopen wij ook bodemverbeterende middelen als Vivimus. Hierin zitten de nodige organische stoffen en microbiële activiteit die de wortels prikkelen om goed in te wortelen.

 

Ontdek het aanbod van de Batterijen

In ons assortiment met grond vindt u diverse producten voor kwaliteitsmerken als Culvita en Vivimus. Culvita producten die onder andere bij ons verkrijgbaar zijn: biologische potgrond, compost, bio-moestuingrond en turfstrooisel. Verder vindt u in ons assortiment Vivimus groenten en fruit, Vivimus rozen en bloemen en Vivimus universeel. Ook voor Franse boomschors, zaai- en stegrond, houtsnippers en hydrokorrels kunt u bij ons terecht.

 

Bestel uw potgrond

Welke potgrond of bodemverbeterend product heeft u nodig voor het aanplanten en versterken van uw producten? Bekijk direct het complete aanbod, maak uw keuze en plaats een bestelling. Wij zorgen voor een snelle verzending. Heeft u nog vragen over de producten die wij hier aanbieden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de werkzame bestanddelen en toepassingsmogelijkheden. Tot slot nodigen wij u van harte uit in ons groencentrum in de Neder-Betuwe.

Lees meer…Lees minder
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking