Onze webshop is gewoon geopend voor bestellingen! | Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!
menu

Afhalen en bezorgen

1. Bestelling ophalen in het groencentrum

Wil je een bestelling afhalen in het groencentrum? Ga dan naar onze andere website. www.groencentrumbatterijen.nl

Bestellingen die worden geplaatst op de Batterijen kunnen niet worden afgehaald.

2. Bezorgen aan huis

Wij bezorgen alle producten geheel gratis in Nederland en België bij een minimale orderwaarde van € 95,-. 

 

Let op: Leveringen naar de Waddeneilanden en Wallonië zijn niet zonder kosten. We zullen contact met je opnemen bij bijkomende kosten.

 

Hiervoor gelden de prijzen van de webshop.

 

Als u in het groencentrum planten en bomen uitgezocht heeft en u wilt de bestelling laten bezorgen, dan worden er wel verzendkosten berekend omdat daar de prijzen excl. bezorging zijn.

2.1 Levertermijn

Als u een bestelling heeft besteld dan streven we ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen. Heeft u gekozen voor de aanplantservice? Dan bezorgen en planten we binnen 10 werkdagen. Onze bezorgdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. 

2.2 Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Nadat uw bestelling geplaatst is, krijgt u binnen 1 werkdag een mail met een voorstel voor een bezorgmoment. Een dag voordat het bezorgmoment is, krijgt u te horen hoe laat we langskomen. Wij geven een tijdsblok van ongeveer 2 uur aan waarbinnen wij uw bestelling leveren. 

2.3 Waar moet ik rekening mee houden als de chauffeur mijn bestelling komt bezorgen?

Onze chauffeurs zijn gewend om de bestelling tot naast de auto te lossen. De chauffeur zal dus niet de goederen naar de gewenste plek brengen.

 

Heb je een meerjarige boom met kluit besteld? In de meeste gevallen zijn dit zware bomen en dan vinden wij het ontzettend fijn als er extra handen aanwezig zijn om de chauffeur te helpen met lossen.

 

Tip: Zorg dat er een kruiwagen aanwezig is tijdens het lossen zodat de boom vanuit de auto in de kruiwagen geplaatst kan worden.

2.4 Plaats van bezorging

Houd er rekening mee dat onze bezorgauto’s alleen over verhard terrein kunnen rijden.

3. Betalen

Bij de Batterijen kunt u gebruikmaken van de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Klarna
  • Bancontact
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking